ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα μήνα μετά – Τα αδικήματα που την βαραίνουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα μήνα μετά – Τα αδικήματα που την βαραίνουν

Συνελήφθη η 37χρονη που καταζητείτο από τις 8 Αυγούστου για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 21ης και 22ας Ιουλίου στη Λευκωσία.

Σχετικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 8 Αυγούστου, 2018, που αφορούσε 37χρονη η οποία καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης παραμονής της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης μετανάστευσης, αυτή συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (24/8) και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Πορτογαλίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Λουί Μοντενέγκρο, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στη Λισαβόνα, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί ολιγόωρη επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE