Γεμίζει «μηχανές» στη βάση της και μετά «ψήνεται» για το όνειρο

Γεμίζει «μηχανές» στη βάση της και μετά «ψήνεται» για το όνειρο

Μετά από ένα ταξίδι που κούρασε αρκετά η αποστολή της ΑΕΚ από τα ξημερώματα του Σαββάτου είναι και πάλι στη βάση της.

Γύρω στις 01:30 η αποστολή της ΑΕΚ έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πλέον έχουμε όλη τη μέρα για ξεκούραση, χαλάρωση και από την Κυριακή ξανά στη δουλειά και στην τελική ευθεία προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Τρέντσιν.

Ο προπονητής, Άντονι Ιραόλα, λογικό είναι να δώσει ρεπό ξεκούρασης στους παίκτες του σήμερα μετά το κοπιαστικό ταξίδι.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δημιουργεί τις προοπτικές και τις προσδοκίες στην ΑΕΚ για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.  Έτσι, μία ΑΕΚ με φρεσκάδα και ακόμη καλύτερη είναι ικανή με τη συμπαράσταση του κόσμου της στο «ΑΕΚ Αρένα» για το… όνειρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE