Τιμωρημένοι πέντε ποδοσφαιριστές στην πρεμιέρα

Τιμωρημένοι πέντε ποδοσφαιριστές στην πρεμιέρα

Πέντε ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι από την προηγούμενη χρονιά και έτσι δεν θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

O λόγος για τον Μάριο Οικονόμου της ΑΕΚ που «κουβαλάει» ποινή από την Ιταλία, τους Φερνάντο Βαρέλα – Ζοσέ Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ που αποβλήθηκαν στον τελικό Κυπέλλου με την Ένωση, τον Τάσο Παπάζογλου (πλέον) του ΟΦΗ και τον Βλαντ Μοράρ του Παναιτωλικού.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE