Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιόχαν Ταβάρες, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες στον Αρχάγγελο και φεύγει σαν φίλος.
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Yohan Tavares, μετά από κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στον ΑΠΟΕΛ, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το προσωπικό και την διοίκηση.
Επιθυμώ να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας για την ξεχωριστή υποστήριξη του.
Θέλω να ευχηθώ στον ΑΠΟΕΛ καλή τύχη την ερχόμενη Πέμπτη και να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Καλή συνέχεια».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις