Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζει η Έλενα Παπαρίζου

Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζει η Έλενα Παπαρίζου

Το καλοκαίρι του 2018 είναι δύσκολο για την Έλενα Παπαρίζου.

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως περνάει στα προσωπικά της η Ελένα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η τραγουδίστρια έχει έρθει σε μεγάλη απόσταση με τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη, και μάλιστα πήγε διακοπές μόνη της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα βρέθηκε στα Τρίκαλα μόνη και μελαγχολική. Αρκετοί έσπευσαν να τις μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δεν το αρνήθηκε.

 Ωστόσο, σε όσους τη ρώτησαν πού είναι ο Ανδρέας Καψάλης δεν απάντησε. Το σφιγμένο της χαμόγελο τα έλεγε όλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.