Με διπλό πόστο η Ρούλα Γεωργιάδου στο TV ONE

Με διπλό πόστο η Ρούλα Γεωργιάδου στο TV ONE

Η Ρούλα Γεωργιάδου επιστρέφει... και ο ρόλος της θα είναι διπλός. 

Η Ρούλα Γωργιάδου ανέλαβε την αρχισυνταξία της ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού του Αρχαγγέλου, με κεντρική παρουσιάστρια την Χαριτίνη Ηλιάδου

Όμως, εκτός από την αρχισυνταξία επιστρέφει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από το ραδιόφωνο. 

Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου αναλάμβάνει την εκπομπή «Το ντέρμπι του χιούμορ» (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-12:00), μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαβριήλ στον SUPER ΣΠΟΡ 104 FM.

Το TVONE και o SUPER ΣΠΟΡ 104 FM, ανακοίνωσαν την Παρασκευή, 24 Αυγούστου, την ένταξη του Γρηγόρη Γεωργίου στο δυναμικό τους.

Ο Γρηγόρης Γεωργίου με την 18χρονη διαδρομή του στο αθλητικό ρεπορτάζ, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το αθλητικό τμήμα των δύο σταθμών, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE