ΠΑΦΟΣ: Αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά' και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά' και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σε επαγγελματικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τον τραυματισμό ενός 20χρονου Σομαλού, στην επαρχία Πάφου, από συνάδελφό του, ο οποίος συνελήφθη και εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη (22/8) καταγγέλθηκε από τον 20χρονο από τη Σομαλία, που είναι υπάλληλος σε πρατήριο βενζίνης στην Χλώρακα, ότι του επιτέθηκε ένας συνάδερφος του ηλικίας 33 ετών από τη Νιγηρία.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε κατάγματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο δεξί ζυγωματικό οστό.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος, αναφέροντας στην Αστυνομία ότι ο 20χρονος αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά', και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE