ΠΑΦΟΣ: Αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά' και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά' και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σε επαγγελματικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τον τραυματισμό ενός 20χρονου Σομαλού, στην επαρχία Πάφου, από συνάδελφό του, ο οποίος συνελήφθη και εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη (22/8) καταγγέλθηκε από τον 20χρονο από τη Σομαλία, που είναι υπάλληλος σε πρατήριο βενζίνης στην Χλώρακα, ότι του επιτέθηκε ένας συνάδερφος του ηλικίας 33 ετών από τη Νιγηρία.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε κατάγματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο δεξί ζυγωματικό οστό.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ανακρινόμενος ο 33χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος, αναφέροντας στην Αστυνομία ότι ο 20χρονος αρνιόταν 'να του μάθει τη δουλειά', και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE