ΚΡΗΤΗ: Χτύπησε τον πατέρα του, συνελήφθη και την επόμενη μέρα τον σκότωσε

ΚΡΗΤΗ: Χτύπησε τον πατέρα του, συνελήφθη και την επόμενη μέρα τον σκότωσε

Άνδρας 48 ετών τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του μετά από έντονο καυγά που είχαν οι δυο τους.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο ηλικιωμένος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με το Star.gr είχε συλληφθεί και δικαστεί στο αυτόφωρο μόλις την προηγούμενη μέρα, επειδή είχε χτυπήσει τον 80χρονο πατέρα του, πάλι μετά από έντονο καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παραβατική συμπεριφορά, ενώ είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

To περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE