ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ληστεία σε αρτοποιείο - Απίστευτο το «όπλο» του δράστη

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ληστεία σε αρτοποιείο - Απίστευτο το «όπλο» του δράστη

Ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/8) σε αρτοποιείο στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία υπαλλήλου του εν λόγω αρτοποιείου, κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε στο αρτοποιείο και υπό την απειλή επιθετικού οργάνου (τρίαινα) άνοιξε συρτάρι κάτω από την ταμειακή μηχανή, πήρε ένα τσαντάκι και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το τσαντάκι περιείχε κέρματα και χαρτονομίσματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας ενώ ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου και φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μακρυμάνικη φανέλα και γάντια στα χέρια. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.