LIVE: Βασιλεία-Απόλλων (ενδεκάδες)

LIVE: Βασιλεία-Απόλλων (ενδεκάδες)

Δείτε το LIVE της αναμέτρησης Βασιλεία-Απόλλων:

 

Βασιλεία (Κόλερ): Όμλιν, Τσούμαρτ, Ουίντμερ, Φράι, Ζάφι, Βολφσίνκελ, Ντάι, Αγιέτι, Μπαλάντα, Καλούλου, Πετρέτα.

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Βασιλείου Σακέτι, Κυριάκου, Μπρου, Μάγκλιτσα, Παπουλής, Σαρδινέρο.

Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Σημειώνουμε ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη 30 Αυγούστου στο ΓΣΠ (σέντρα στις 20:00).

Είναι ασφαλώς το δυσκολότερο φετινό εμπόδιο των «γαλάζιων» στα προκριματικά, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να προβλημάτισε απέναντι στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο δέχθηκε δύο ήττες στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως απέκλεισε στη συνέχεια τη Φίτεσε στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα με δύο νίκες και παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, είτε για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν (με νίκη ή ισοπαλία), είτε για να διατητήσει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού, έχοντας βάσιμες ελπίδες πρόκρισης (σε περίπτωση ήττας με στενό σκορ).

Μαζί θα παρακολουθήσουμε λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του σπουδαίου αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τη Βασιλεία στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ». Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE