Τραμπ: «Οι αγορές θα κατέρρεαν αν ήταν ποτέ να καθαιρεθώ»

Τραμπ: «Οι αγορές θα κατέρρεαν αν ήταν ποτέ να καθαιρεθώ»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως οι αγορές θα "καταρρεύσουν" αν καθαιρεθεί, στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην δικηγόρου του, που στράφηκε εναντίον του.

"Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός", δήλωσε ο Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή, που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

"Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά", πρόσθεσε. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό Πρόεδρο αφότου ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρονται να ήταν ερωμένες του Τραμπ, "προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών" για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Ο Μάικλ Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ, στον οποίο έχει ανατεθεί η ακανθώδης έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη δηλώσει χθες ότι ο Τραμπ "δεν ανησυχεί καθόλου" για τυχόν αποκαλύψεις, τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Μάικλ Κόεν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE