Ανοιχτή διαβούλευση για τις ρυθμίσεις στα τέλη κυκλοφορίας

Ανοιχτή διαβούλευση για τις ρυθμίσεις στα τέλη κυκλοφορίας

Σε ανοικτή διαβούλευση τίθεται η πρόταση για κατάργηση του φόρου κατανάλωσης όλων των οχημάτων και οι ρυθμίσεις στα τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (Τμήμα Οδικών Μεταφορών), σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών (Τμήμα Τελωνείων) και το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (Τμήμα Περιβάλλοντος), έθεσε σε δημόσια διαβούλευση πρόταση για κατάργηση του Φόρου Κατανάλωσης όλων των οχημάτων και προσχέδιο νομοσχεδίου που αφορά ρυθμίσεις στα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων κατηγορίας Μ1 και Ν1 που εγγράφονται για πρώτη φορά στη Δημοκρατία.

Επεξηγηματική ανακοίνωση και το προσχέδιο του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις στα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων κατηγορίας Μ1 και Ν1 που εγγράφονται για πρώτη φορά στη Δημοκρατία βρίσκονται αναρτημένα στο Διαδίκτυο, για σκοπούς πρόσβασης και κατάθεσης απόψεων από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται.

Η καταληκτική ημερομηνία για αποστολή απόψεων είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2018, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE