Νέο μέλος για την οικογένεια του Κύπριου παίκτη της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέο μέλος για την οικογένεια του Κύπριου παίκτη της Ομόνοιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποζάρει με καμάρι στον φωτογραφικό φακό ο αμυντικός της Ομόνοιας, με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, φεύγοντας από το μαιευτήριο.

Ο Γιάννης Κούσουλος είναι η νέα μεταγγραφή της Ομόνοιας από την Νέα Σαλαμίνα. Ο 22χρονος αμυντικός μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μια φωτογραφία όπου κρατά το παιδικό car seat και εγκαταλείπει το μαιευτήριο με ένα μωρό στα χέρια του.

Και όχι ο 22χρονος άσος της Ομόνοιας δεν έγινε πατέρας, απλά καλωσόρισε στην οικογένειά του το ανηψάκι του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE