ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Βαφτίστηκε' μάνατζερ ξενοδοχείου και εξαπατούσε κόσμο - Έτσι 'έστησε' την απάτη

ΠΑΦΟΣ: 'Βαφτίστηκε' μάνατζερ ξενοδοχείου και εξαπατούσε κόσμο - Έτσι 'έστησε' την απάτη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Πέμπτη (23/8) ο 40χρονος που συνελήφθη την προηγούμενη ημέρα, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και της απόσπασης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις, τα οποία διαπράχθηκαν κατά το τρέχον έτος στην επαρχία Πάφου.

Το Δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη υπόθεση (Μάρτιος 2018) ο 40χρονος, προσποιούμενος ότι ενεργούσε εκ μέρους εταιρείας, φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους 1200 ευρώ, για διεκπεραίωση συγκεκριμένης εργασίας.

Στη δεύτερη υπόθεση (Αύγουστος 2018), σύμφωνα με την Αστυνομία, το ίδιο πρόσωπο επισκέφθηκε κατάστημα στην επαρχία Πάφου, όπου παράγγειλε μια οικιακή συσκευή, η οποία του παραδόθηκε, χωρίς ωστόσο να την πληρώσει.

Ο 40χρονος, φέρεται να έπεισε τον υπεύθυνο του καταστήματος, ότι είναι διευθυντής αλυσίδας ξενοδοχείων στην Πάφο και τον διαβεβαίωσε ότι θα του εξασφάλιζε μεγάλη προσφορά, για εγκατάσταση συγκεκριμένων μηχανημάτων (από την εταιρεία του) στα εν λόγω ξενοδοχεία.

Στη συνέχεια ο 40χρονος, φέρεται να απέσπασε σε δύο περιπτώσεις χρηματικό ποσό ύψους 2500 ευρ, από τον παραπονούμενο, με αφορμή την έκδοση των προσφορών και των συμβολαίων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top