Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για Γιούτα

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για Γιούτα

Το ενδιαφέρον τριών πολωνικών συλλόγων έχει προσελκύσει ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την περσινή θητεία του στο Βέλγιο στην Σιντ Τρούιντεν θέλει να αλλάξει παραστάσεις μιας και βρίσκεται στην λίστα των «κομμένων» του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόσφατα απέρριψε προσέγγιση από την Ιαπωνία, όμως έχει νέο… φλερτ από την Πολωνία από όπου τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime. Συγκεκριμένα, «ζεστές» για τον Γούτα είναι η πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν που ήθελε και τον Μανώλη Σιώπη, η Άρκα Γκντίνια (πρώην ομάδα του Πούγγουρα) και η Κορόνα Κίελτσε οι οποίες σχεδόν καλύπτουν τις 250.000 ευρώ στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.