Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σε εστιατόριο

Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σε εστιατόριο

Έγκλημα πάθους με τρεις νεκρούς σημειώθηκε την Τετάρτη 22/8 σε μικρή πόλη του Βελγίου, στα σύνορα με τη Γερμανία.


Ο δράστης, που έπεσε νεκρός, επιτέθηκε με μαχαίρι στους ιδιοκτήτες εστιατορίου στην πόλη Moresnet-Chappelle, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την πόλη Άαχεν και τραυμάτισε θανάσιμα την κόρη και τη μητέρα, ενώ ο πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην πόλη Άαχεν.  Δύο ακόμα άτομα που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Ο άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου στην περιοχή Herve, αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην σύντροφος της κόρης των ιδιοκτητών, με τον οποία πρόσφατα είχαν χωρίσει.



Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε την επίθεση, λέγοντας ότι μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, καθώς και για τραυματίες. 

Ο δήμαρχος της πόλης Moresnet-Chappelle, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την πόλη Άαχεν, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία τραγωδία» και εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά πιθανότατα για προσωπικές διαφορές». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.