Ζάκυνθος: Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Ζάκυνθος: Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, άνοιξαν δύο αλλοδαποί στην περιοχή του Λαγανά, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης (22/8).

Οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά.

Όταν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πιθανότατα για να κάνουν στοχευμένη έρευνα, οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά κατά των δύο μυστικών αστυνομικών και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί σε απόσταση βολής, οι δύο αλλοδαποί τράβηξαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να τους πετύχουν.

Οι δύο αστυνομικοί καλύφθηκαν σε κοντινή μάντρα για να αποφύγουν τα πυρά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο που βρισκόταν περίπου 100 μέτρα μακριά και κάλεσαν ενισχύσεις. Στο διάστημα αυτό, οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη, όπου άρχισαν το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο αλλοδαπών. Μετά από περίπου μισή ώρα ερευνών, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους δύο δράστες.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE