Προβάδισμα ο Άγιαξ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Γιούνγκ Μπόις και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προβάδισμα ο Άγιαξ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Γιούνγκ Μπόις και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο Άγιαξ με το 3-1 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Ανοιχτούς λογαριασμούς για Γιούνγκ Μπόις και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφήνει το τελικό 1-1.

Στο Άμστερνταμ, οι Ολλανδοί φιλοξένησαν τους δευτεραθλητές Ουκρανίας και προηγήθηκαν νωρίς, χάρη σε ένα γκολ του Φαν Ντε Μπέεκ μόλις στο 2’.

Η Ντιναμό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 16’ με τον Κετζιόρα, όμως ο Αίαντας πέτυχε δύο ακόμα τέρματα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 35’ με τον Ζιγιέχ και 43’ με τον Τάντιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην επόμενη εβδομάδα στο Κίεβο.

Στη Βέρνη, οι πρωταθλητές Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις, υποδέχθηκαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2΄ της αναμέτρησης με τον Κέβιν Εμπαμπού.

Παρ’ όλα αυτά, οι Κροάτες κατάφεραν πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45’, να ισοφαρίσουν με τον Μίσλαβ Όρσιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι Ελβετοί πίεσαν για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Μάξιμιρ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE