Σκληρή απάντηση στον ΚΟΑ από τους οργανωμένους της ΑΕΛ με… αποδείξεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σκληρή απάντηση στον ΚΟΑ από τους οργανωμένους της ΑΕΛ με… αποδείξεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ κάνει λόγο για στοχευμένη προπαγάνδα από τον ΚΟΠ και δίνει τη δική του καυστική απάντηση.

Αναλυτικά:

«Βλέπουμε μια στοχευμένη προπαγάνδα από τον ΚΟΑ που βγάζει τη γλώσσα του περίπατο και ισχυρίζεται ότι σαν οργανωμένοι δεν έχουμε νομική υπόσταση.

Kατανοούμε την πικρα τους για την αποτυχία του μέτρου τους, αλλά εμείς σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ – ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, πληροφορούμε αυτούς που κάνουν στοχευμένη προπαγάνδα, πως σαν σύνδεσμος έχουμε καταστατικό εδώ και 38 χρόνια και είμαστε εγγεγραμμένο σωματείο στον έφορο σωματείων και ιδρυμάτων τα τελευταία 29 χρόνια».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.