Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Αστάνα

Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Αστάνα

Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ:

Με το τέλος της σημερινής προπόνησης στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την FC Astana.

Η αποστολή για τον πρώτο αγώνα των Play-offs του UEFA Europa League, που επέλεξε ο κ. Baltazar, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Waterman (GK), Romo (GK), Paraskevas (GK), Milanov, Nsue, Vouros, Alexandrou, Caju, Ioannou, Merkis, Carlão, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Sallai, Zahid, Dellatorre, Reza, Katsantonis.

Νέα προπόνησης:

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση. Όσοι είναι εκτός αποστολής προπονήθηκαν το πρωί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE