Έβγαλε knock out τέσσερις αστυνομικούς - VIDEO

Έβγαλε knock out τέσσερις αστυνομικούς - VIDEO

Το περιστατικό που έγινε στο Ράλεϊχ (Raleigh) της Βόρειας Καρολίνας δείχνει αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο.

Όπως φανερώνει το βίντεο χρειάστηκαν εφτά αστυνομικοί για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε το περιστατικό εκδικάστηκε την Δευτέρα (20/8) με τους αστυνομικούς να μην αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χρήση βίας.

Στον άνθρωπο που γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς ασκήθηκαν κατηγορίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 20,000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο με τον άντρα να γρονθοκοπεί τους αστυνομικούς.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται η κάμερα στη στολή του αστυνομικού.

https://www.youtube.com/watch?v=w2pTroEgyFc

https://www.youtube.com/watch?v=K3fhgA3wrAc

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE