Τουρκία: Επικρίνει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ο εκπρόσωπος του AKP

Τουρκία: Επικρίνει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ο εκπρόσωπος του AKP

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Αναπτυξης, και πρώην υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ομέρ Τσελίκ σε μήνυμά του στο Twitter επικρίνει την απόφαση του Αρείου Πάγου που απέρριψε την ένσταση της ελληνικής κυβέρνησης για την παροχή ασύλου στον Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτσί, έναν απο τους οκτώ που διέφυγαν στην Ελλάδα τη βραδιά του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλιου.

Ο κ. Τσελίκ στο μήνυμά του υποστηρίζει ότι «η ελληνική Δικαιοσύνη υπογράφει μια ακόμη-απόφαση σκάνδαλο, που υποθάλπει πραξικοπηματίες.

Η υπογραφή απόφασης απο την Δικαιοσύνη στην Ελλαδα, που υπέφερε στο παρελθόν απο πραξικοπηματίες, δείχνει ότι παραμερίζεται το δίκαιο και κινούνται με αλλες σκοπιμότητες.

Οι πραξικοπηματίες είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του λαού μας και του κράτους μας.

Η ελληνική Δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της παίρνει θέση υπέρ των εχθρών της Τουρκίας», ισχυρίζεται ο κ. Τσελίκ.

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE