Μυστικός γάμος στο Como της Ιταλίας για Κύπρια σχεδιάστρια μόδας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μυστικός γάμος στο Como της Ιταλίας για Κύπρια σχεδιάστρια μόδας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νυφικό η σχεδιάστρια μόδας και κουστούμι ο αγαπημένος της πόζαραν στο Como της Ιταλίας. 

H Άννα Δωροθέα και o σύντροφός της, Νεόφυτος Χαραλάμπους ξάφνιασαν τους followers τους με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν κατά την επίσκεψή τους στο Μπελάτζιο της Ιταλίας.

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μέσω stories στο instagram, φωτογραφίες στο Como της Ιταλίας, όπου ποζάρει με τον αγαπημένο της πάνω σε ένα σκάφος. Η Άννα Δωροθέα φορά ένα νυφικό και ο επιχειρηματίας κουστούμι γάμου και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Φυσικά αιωρούνται ερωτηματικά για το αν το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει τον γάμο του μυστικά στην Ιταλία ή αν ποζάρουν στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για την συλλογή νυφικών της Άννας Δωροθέας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE