Στο χειρουργείο o Χρίστος Χριστοφίδης – Το ατύχημα που τον τραυμάτισε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο χειρουργείο o Χρίστος Χριστοφίδης – Το ατύχημα που τον τραυμάτισε -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέμβαση αποκατάστασης για τραύμα που προκλήθηκε σε ατύχημα, υποβλήθηκε την Τετάρτη 22/08, ο επικεφαλής του γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης.

Ο κύριος Χριστοφίδης ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τραυματισμό σε ώρα άθλησης.

Τραυματισμός, ο οποίος σύμφωνα με τον κύριο Χριστοφίδη, του άφησε ένα άσχημο τραύμα για το οποίο και υποβάλλεται σε επέμβαση αποκατάστασης.

Με την ανάρτησή του, ενημερώνει τους φίλους τους πως «δυστυχώς δεν θα μπορώ τις επόμενες μέρες να εκπληρώσω υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, ούτε να επικοινωνήσω μαζί σας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE