Τουρκική Κυβέρνηση: «Σκάνδαλο η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας για τους 'πραξικοπηματίες'»

Τουρκική Κυβέρνηση: «Σκάνδαλο η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας για τους 'πραξικοπηματίες'»

Η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας με την οποία προστατεύονται οι πραξικοπηματίες δείχνει ότι το δίκαιο αφέθηκε στην άκρη, υποστηρίζει εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, χαρακτηρίζοντας ‘σκάνδαλο’ την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας της Ελλάδας για χορήγηση ασύλου στον πρώτο από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στη χώρα έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Ο Ομέρ Τσελίκ ισχυρίζεται ότι “με την απόφαση που πήρε η ελληνική δικαιοσύνη τοποθετείται υπέρ των εχθρών της Τουρκίας”.

“Αυτή είναι πιο βαριά και αισχρή στάση και από τη στήριξη της τρομοκρατίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που στηρίζουν τους τρομοκράτες δίνοντάς τους όπλα και αυτούς που προστατεύουν τους πραξικοπηματίες με δικαστικές αποφάσεις”, αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE