Λίγες ώρες μείνανε... - Ο 'κλειστός' γάμος της Καρολίνας Πελενδρίτου εκτός Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγες ώρες μείνανε... - Ο 'κλειστός' γάμος της Καρολίνας Πελενδρίτου εκτός Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το χρυσό κορίτσι της Κύπρου πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από 7 χρόνια σχέσης.

 Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η πρωταθλήτρια μας, Καρολίνα Πελενδρίτου σε λίγες ώρες αναμένεται να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

 Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και η Καρολίνα άρχισε ήδη να υποδέχεται τους καλεσμένους της. Πρώτος και καλύτερος ο βαφτιστικός της.

 Ο γάμος του λαμπερού ζεύγους θα είναι σε κλειστό κύκλο, ύστερα από κοινή τους επιθυμία.

Λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Καρολίνα Πελενδρίτου παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου, όπου αποκάλυψαν και τους λόγους που επέλεξαν τον κλειστό γάμο.

Θα κάνετε ανοιχτό γάμο;
Δ.: Έχοντας και οι δύο μεγάλο κύκλο γνωριμιών, έπρεπε να αποφασίσουμε τι γάμο θέλαμε. Ε, λοιπόν, σε απλά ελληνικά, αποφασίσαμε εκείνη την ημέρα να είμαστε με εκείνους που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί με την Καρολίνα. Τόσο απλά. Με σεβασμό προς όλους εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά για την ημέρα του γάμου τους, αυτή είναι η δική μας οπτική.
Κ.: Για τα δεδομένα της Κύπρου, θα τον χαρακτήριζα μάλλον κλειστό. Με φίλους και στενούς συγγενείς. Ήταν κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τη χαρά εκείνης της ημέρας με ανθρώπους που θα το χαρούν και αυτοί, σχεδόν όσο και εμείς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE