Έγινε ανέκδοτο ο ποδηλάτης στην Λευκωσία με την πλαστική καρέκλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγινε ανέκδοτο ο ποδηλάτης στην Λευκωσία με την πλαστική καρέκλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Viral έγινε η φωτογραφία που δείχνει έναν ποδηλάτη που κυκλοφορούσε στην Λευκωσία την Τρίτη (21/8), να κουβαλά μια πλαστική καρέκλα μαζί του.

Μάλιστα, η συγκεκριμένα φωτογραφία έγινε και… ανέκδοτο από την γνωστή σελίδα του Facebook, «Τριβιτζιάζουμαι».

Θυμίζουμε ότι ο ποδηλάτης πέρασε την Τρίτη (21/8), από κεντρικό δρόμο στην Έγκωμη (φώτα K Cineplex) την ώρα που μάλιστα ο δρόμος είχε αρκετή τροχαία κίνηση και κατάφερε να… διασκεδάσει τους άλλους οδηγούς.

Ο λόγος είναι, επειδή δεν ήταν ένας συνηθισμένος ποδηλάτης, είχε κάτι το διαφορετικό!

Ο τύπος τοποθέτησε στο ποδήλατό του μια πλαστική καρέκλα, την οποία μάλιστα, φαίνεται να κρατάει με τα χέρια του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE