ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν χάρηκε πολύ τα κλοπιμαία ο 32χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν χάρηκε πολύ τα κλοπιμαία ο 32χρονος

Καταγγέλθηκε την Τρίτη (21/8) στην Αστυνομία από 24χρονο ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία όπου διαμένει στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονου κάτοικου Λεμεσού, όπου βάσει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του καθώς και στο αυτοκίνητο του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του 32χρονου, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία τσάντα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο ως δικά του.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης πέντε κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και δύο ασυρμάτοι.

Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE