ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΕΚΡΟΣ: 'Ερωτική απογοήτευση'

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΕΚΡΟΣ: 'Ερωτική απογοήτευση'

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Φυλακών του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τον θάνατο του Βούλγαρου κατάδικου το πρωί της Τρίτης (21/8) στις Κεντρικές.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline, ο κατάδικος βρέθηκε νεκρός στο κελί του με τις πρώτες ενδείξεις να έκαναν λόγο για αυτοχειρία.

Όπως επιβεβαίωσε το Τμήμα Φυλακών, αλλοδαπός κατάδικος προέβηκε το πρωί της Τρίτης (21/8), γύρω στις 09:00 σε πράξη αυτοχειρίας.

Ταυτόχρονα, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του αποβιώσαντα κατάδικου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή οφείλονται στην απογοήτευση του από τον πρόσφατο χωρισμό του με την συμβία του, με την οποία είχε σχέση 10 χρόνια και η οποία ξαφνικά σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του χωρίς να του δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και δεν ανταποκρινόταν παρά τις πολλές προσπάθειες που έκανε χτες για να μιλήσει μαζί της και για τα οποία το Τμήμα δεν είχε οποιαδήποτε ενημέρωση.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, υπήρξε άμεση ανταπόκριση, του παρασχέθηκαν άμεσα οι Πρώτες Βοήθειες από τους Ιατρικούς Λειτουργούς και νοσηλευτές του Τμήματος και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στη συνέχεια οι Ιατρικοί Λειτουργοί του Γενικού Νοσοκομείου διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το Τμήμα Φυλακών ενημέρωσε άμεσα την οικογένεια του και την Αστυνομία η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας, την συμπαράσταση και τη στήριξη στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE