ΚΥΠΡΟΣ: «Επικό» παρκάρισμα οδηγού – Δυο φορές παράνομος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Επικό» παρκάρισμα οδηγού – Δυο φορές παράνομος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όχι μια αλλά δυο προσβάσεις «έκοψε» οδηγός με την παράνομη στάθμευσή του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να «διαπομπεύσουν» τον εν λόγω οδηγό, το όχημα της φωτογραφίας βρίσκεται σταθμευμένο μέσα στον δρόμο, εμποδίζοντας την ομαλή διακίνηση στη διάβαση πεζών.

Ο οδηγός του οχήματος, άφησε το όχημά του εντός της μια λωρίδας του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ παράλληλα βρίσκεται και πάνω σε διάβαση πεζών.

Φαίνεται ο εν λόγω οδηγός ήταν αρκετά βιαστικός για να ψάξει για χώρο στάθμευσης, έξω από αρτοποιείο στην επαρχία Λάρνακας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE