«Η Κυβέρνηση επαναλαμβάνει τον εαυτό της» - Ευθεία βολή Ειρήνης για ΓεΣΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Η Κυβέρνηση επαναλαμβάνει τον εαυτό της» - Ευθεία βολή Ειρήνης για ΓεΣΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ένα λιτό αλλά δυνατό σχόλιο αντέδρασε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου στις τελευταίες εξελίξεις στην Υγεία.

Με ευθεία βολή στην κυβέρνηση Αναστασιάδη, η βουλευτής του ΑΚΕΛ επιρρίπτει ευθύνες για το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

«Όλα δείχνουν και επιβεβαιώνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Η Κυβέρνηση και στο θέμα του ΓεΣΥ επαναλαμβάνει τον εαυτό της», σημείωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τρίτης (21/8).

Αυτό, μετά την κόντρα Παιδιατρικής Εταιρείας και Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, αλλά και στον απόηχο της ειδικής έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή για το αρμόδιο Υπουργείο.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.