Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο διαβόητος δολοφόνος με τα 14 πρόσωπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο διαβόητος δολοφόνος με τα 14 πρόσωπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 24χρονου τότε, George Barker, συνελήφθη στα κατεχόμενα.

Ο Barker δολοφονήθηκε με μαχαίρι σε γυμναστήριο στο χωριό Baxley στις 14 Νοεμβρίου 2016.

Ο 35χρονος Κάριλ Ριντινγκτον, ο οποίος είναι γνωστός με 14 διαφορετικά ονόματα, είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία.

Ο φερόμενος δολοφόνος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου από την «αστυνομία» των κατεχομένων μετά από ειδοποίηση της Ιντερπόλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ηurriyetdailynews, ο 35χρονος βρισκόταν στα κατεχόμενα τα τελευταία δύο χρόνια, όπου κατοικούσε με ένα πλαστό διαβατήριο της Ζάμπιας με την επωνυμία "Ricky de Bruin", το οποίο απέκτησε στη Γερμανία.

Ο 35χρονος, άλλαξε την εμφάνισή του και πλέον έχει μακρύτερα ξανθά μαλλιά.

Μάλιστα, φέρεται να εισήλθε στα κατεχόμενα αρκετές φορές με διαφορετικά πλαστά διαβατήρια, μέχρι που η Ιντερπόλ προειδοποίησε τις «αρχές» για τις τελευταίες κινήσεις της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE