ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Ο Τραμπ ας δοκιμάσει τη διπλωματία»

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Ο Τραμπ ας δοκιμάσει τη διπλωματία»

Αντί ο Τραμπ να ανεβάζει τους δασμούς ας δοκιμάσει τη διπλωματία, σημειώνει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε άρθρο του στην USA Today.

Στο ίδιο άρθρο ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει ότι η Τουρκία φιλοξενεί στη βάση Ιντζιρλίκ τους Αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), προσθέτοντας ότι ενώ θα έπρεπε να ενισχύονται οι σχέσεις των δύο χωρών, υπό το φως της παγκόσμιας απειλής, αντίθετα αποδυναμώνονται.

«Οι δασμοί που επέβαλε ο Αμερικανός Πρόεδρος έχουν στόχο να επηρεάσουν την τουρκική οικονομία. Επιπλέον αυτοί οι δασμοί θα επηρεάσουν αρνητικά το εμπόριο ΗΠΑ – Ευρώπης», σημειώνει ο Τσαβούσογλου

«Και το Εμπορικό Επιμελητήριο ΗΠΑ αντέδρασε κατά του Τραμπ τονίζοντας ότι πρέπει να τερματιστεί αυτή η ανευθυνότητα», αναφέρει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, προσθέτοντας ότι «για το καλό όλων πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μεταξύ μας δια της διπλωματίας».

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE