Πέθανε έξι μήνες μετά τον γάμο της στην Κύπρο – Υπόνοιες για δολοφονία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε έξι μήνες μετά τον γάμο της στην Κύπρο – Υπόνοιες για δολοφονία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 27χρονη έπεσε από μπαλκόνι στον 10ο όροφο πολυκατοικίας, με τους οικείους της ανθρώπους να κάνουν λόγο για δολοφονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.uk, η 27χρονη Kristy Maxwell από την Σκοτία βρισκόταν σε πάρτι φίλων της στην Ισπανία όταν συνέβη το μοιραίο στις 29 Απριλίου 2017.

Η οικογένεια της θανούσας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά ίσως να πρόκειται για δολοφονία, αφού όπως αναφέρουν στις μαρτυρίες τους, η 27χρονη όταν έφυγε από το πάρτι, βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με πέντε άγνωστους άνδρες, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη μέσα σ’ αυτούς τους τέσσερις τοίχους.

Να αναφέρουμε ότι η 27χρονη είναι από το μπαλκόνι του συγκεκριμένου δωματίου που έπεσε στο κενό.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη μαζί με τον σύζυγό της Adam, είχαν παντρευτεί στην Κύπρο έξι μήνες πριν τον θάνατο της Kristy.

Αξίζει να πούμε ότι, την υπόθεση έφερε ξανά στο φως η βρετανική ιστοσελίδα, με αφορμή το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να φτιάξει η οικογένεια της 27χρονης, για τον θάνατο της αγαπημένης της Kristy, αναμένοντας ότι κάποια στιγμή θα απαντηθούν τα ερωτήματά τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE