Στο Τρόοδος οι υπουργοί – Επί τραπέζης η επαναδιαπραγμάτευση για «Αφροδίτη»

Στο Τρόοδος οι υπουργοί – Επί τραπέζης η επαναδιαπραγμάτευση για «Αφροδίτη»

Στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος συνέρχεται την Τρίτη (21/8) το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα ασχοληθεί με τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την κοινοπραξία της Noble για το κοίτασμα «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα προβεί σε σχετική ενημέρωση, την ώρα που η κυβέρνηση δέχεται επικρίσεις για τη διαπραγμάτευση που πιθανώς να προκαλέσει απώλεια κερδών για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Noble, Delek και Shell αξιώνουν περισσότερο κέρδος επί των κερδών του κοιτάσματος «Αφροδίτη», ενώ το Υπουργικό αναμένεται να διορίσει ομάδα ειδικών για τη διαπραγμάτευση με την κοινοπραξία των κολοσσών.

Επί τραπέζης θα τεθούν και τα υπόλοιπα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το μείζον ζήτημα της Παιδείας, το Κυπριακό και άλλα που θα απασχολήσουν την κυβέρνηση το προσεχές φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE