ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους κάλεσαν για συστάσεις και τους επιτέθηκαν – «Σκηνές ροκ» σε αστυνομικό σταθμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους κάλεσαν για συστάσεις και τους επιτέθηκαν – «Σκηνές ροκ» σε αστυνομικό σταθμό

Έξαλλο έγινε ζευγάρι το βράδυ της Δευτέρας (20/8) σε αστυνομικό σταθμό στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο, το ζεύγος μετέβη σε αστυνομικό σταθμό για συστάσεις μετά από καταγγελία που έλαβε η Αστυνομία.

Εκεί, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, το ζεύγος εξεμάνη και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους παρόντες αστυνομικούς.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκαν σε μέλη της αστυνομικής δύναμης με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τεθούν υπό κράτηση,

Την Τρίτη (21/8) αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE