ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα 50χρονος Ελληνοκύπριος

Με κυνηγετικό όπλο ήθελε να περάσει το οδόφραγμα του Περγάμου 50χρονος από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα τη Δευτέρα (20/8), ωστόσο ένας έλεγχος στο αυτοκίνητο τον έστειλε στα μπουντρούμια των κατοχικών αρχών.

Εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του και τέθηκε υπό κράτηση για να οδηγηθεί ενώπιον «Δικαστηρίου».

Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ενήμερες για το ζήτημα, ενώ προβαίνουν σε παραστάσεις μέσω Ηνωμένων Εθνών για την απελευθέρωσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.