Πασάς ο Κάριους!

Πασάς ο Κάριους!

Ο Λόρις Κάριους αφήνει την Λίβερπουλ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται την εστία της Μπεσικτάς!

Ο μοιραίος (για τον ίδιο) τελικός στο Κίεβο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα αποτελέσει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Λόρις Κάριους με τα γάντια της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας εγκαταλείπει το Άνφιλντ, αφού η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Μπεσικτάς για τον διετή δανεισμό του, με οψιόν αγοράς.

Ο τουρκικός σύλλογος θα πληρώσει ως ενοίκιο 2,25 εκατομμύρια λίρες, ενώ αν θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2020 θα κληθεί να πληρώσει άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, στην οποία ο Σιμόν Μινιολέ αναβαθμίζεται πλέον και επισήμως ως Νο.2 πίσω από τον Άλισον.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE