Κάποτε ήταν στο στόχαστρο των «τριφυλλοφόρων» – Τώρα είναι Κύπρο για ομάδα Λιμανιού

Κάποτε ήταν στο στόχαστρο των «τριφυλλοφόρων» – Τώρα είναι Κύπρο για ομάδα Λιμανιού

Πριν δύο χρόνια, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2016, ο Αργεντίνος επιθετικός, Φιντερίκο Ράσιτς, ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.  Για διάφορους λόγους τότε δεν προέκυψε ο… γάμος των δύο πλευρών.

Γεννημένος 24 Μαρτίου 1992 ο Ράσιτς είναι εδώ και μερικές ώρες στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου FC.

Ο προπονητής της Πάφου FC, Στίβεν Πρέσλι, θέλησε να τον δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι και ακολούθως να ζητήσει την υπογραφή συμβολαίου.  Βλέποντας τον χθες και σήμερα ο Ράσιτς δείχνει καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του τις επόμενες ώρες – μέρες.

 

Διαβάστε επίσης:

Κολομβιανός αριστερός μπακ έρχεται Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE