Πήρε πίσω τους κόπους της η Ευριπίδου – «Περίμενα μέρες αυτή τη στιγμή» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήρε πίσω τους κόπους της η Ευριπίδου – «Περίμενα μέρες αυτή τη στιγμή» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του λογαριασμού της, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια δέχθηκε επίθεση κυβερνοπειρατών και έχασε τον έλεγχο του λογαριασμού της.

«Κάτω» βρισκόταν τις τελευταίες μέρες ο προσωπικός λογαριασμός της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο Instagram, καθώς επιτήδειοι «εισέβαλαν» σε αυτόν και τον «έκλεψαν» αλλάζοντας όνομα.

Στη συνέχεια ο λογαριασμός «κατέβηκε» και επανήλθε το απόγευμα της Δευτέρας 20/08.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έγραψε «Περίμενα μέρες αυτή τη στιγμή. Instagram still likes me! Ευχαριστώ όλους όσους έστειλαν μηνύματα όλες αυτές τις μέρες μόλις τα διάβασα ΟΛΑ! Love you all Instagrammers. Όλα καλά!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE