Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών διακινητών – Καταζητείται ο οδηγός

Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών διακινητών – Καταζητείται ο οδηγός

Συνελήφθησαν στον νομό Ξάνθης τρεις αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 29, 22 και 17 ετών, οι οποίοι -όπως διαπιστώθηκε- σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 31 μη νόμιμους μετανάστες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην πρώτη περίπτωση, την Κυριακή 19/08, στην παλαιά εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Πλησίον του οικισμού Κιμμερίων Ξάνθης, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του διέφυγε πεζός σε αγροτική περιοχή και αναζητείται.

Ο 22χρονος συνοδηγός του, ο οποίος επίσης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο διακινητές προωθούσαν στην ενδοχώρα με το παραπάνω αυτοκίνητο 15 μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, τη Δευτέρα 20/08, στην παλαιά εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο οδηγό αυτοκινήτου, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Πλησίον και πάλι του οικισμού Κιμμερίων, το όχημα προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα 16 μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE