ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ούτε παραθαλάσσια δεν θα πλήρωναν τόσα – Απίστευτες χρεώσεις ποτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ούτε παραθαλάσσια δεν θα πλήρωναν τόσα – Απίστευτες χρεώσεις ποτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τους στοίχησε ο «κούκος αηδόνι» για μερικά ροφήματα, σε γνωστή καφετερία στην Λευκωσία.

Φωτογραφία της απόδειξης που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

Στην απόδειξη που εκδόθηκε στις 20/7/2018, αναφέρεται ότι οι πελάτες παρήγγειλαν ένα καπουτσίνο, τρία μικρά νερά, ένα φραπέ, πέντε rolls και ένα φρέσκο χυμό και πλήρωσαν…31,90 ευρώ!

Μάλιστα, όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία οι τιμές για το κάθε ένα, προκαλούν τεράστια εντύπωση: Από 3 ευρώ η μικρή μπουκαλίτσα νερού, 5,70 το καπουτσίνο και το φραπέ και 6,50 ευρώ ο φρέσκος χυμός!

Πάντως να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι όντως οι τιμές είναι 'τσουκτερές', οι θαμώνες σίγουρα θα ήξεραν που... πήγαιναν! 

Δείτε πιο κάτω την απόδειξη από την καφετέρια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE