Η Κύπρια επώνυμη μας καλημερίζει «ανάποδα»

Η Κύπρια επώνυμη μας καλημερίζει «ανάποδα»

Από το θέρετρο της Κρήτης μας καλημέρισε η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας, και μάλιστα ανάποδα...

Η πλειοψηφία ξυπνά με έναν καφέ. Η Μαριάντα Πιερίδη απεναντίας δεν τον χρειάζεται τον καφέ, μιας και κάνει ασκήσεις yoga. Και για να ακριβολογούμε δεν κάνει ό,τι κι ό,τι, αλλά το «κερακι», μια στάση δύσκολη ακόμα και για μη αρχάριους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σχολίασε: «Καλημέρα... perfect location for Salamba Sirsasana strengthens the whole body and calms the brain».

Η Μαριάντα Πιερίδη αυτές τις μέρες βρίσκεται με τον σύζυγό της και τον γιο της στην Κρήτη.

Στην λεζάντα γράφει "Namaste", που σημαίνει “η ψυχή μου τιμά την ψυχή σου”, θέλοντας να μας δείξει την καλή της διάθεση και να μεταδώσει στους followers της όλην της την θετική ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.