Κολομβιανός αριστερός μπακ έρχεται Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal!

Κολομβιανός αριστερός μπακ έρχεται Κύπρο για την ολοκλήρωση του deal!

Ο 28χρονος (02/11/1989) Κολομβιανός αριστερός μπακ, Μπράιαν Ανγκούλο, μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα την Πάφο, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Πάφος FC.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται εντός της ημέρας στο νησί μας, προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Παφιακής ομάδας, για να ενεργοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία και να τεθεί στη διάθεση του Στίβεν Πρέσλι, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (αν έρθει έγκαιρα η μπλε κάρτα του).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE