ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος - Υπόθεση εμπρησμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος - Υπόθεση εμπρησμού

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (19/8) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην επαρχία Λευκωσίας και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν είχε τεθεί κακόβουλα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα που ανήκει σε γυναίκα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE