Ισοπαλία για την αντίπαλο της ΑΕΚ Λάρνακας – Αμυντικά κενά και επίθεση «φωτιά»

Ισοπαλία για την αντίπαλο της ΑΕΚ Λάρνακας – Αμυντικά κενά και επίθεση «φωτιά»

Με το… «χορταστικό» 3-3 ολοκληρώθηκε απόψε, το ματς της αντιπάλου της ΑΕΚ Λάρνακας, Τρέντσιν, με αντίπαλο τη Ντουνάισκα Στρέντα, για την 5η αγωνιστική της Φορτούνα Λίγκα στη Σλοβακία.

Η Τρέντσιν έχανε στο ημίχρονο με 0-1, με γκολ του Χουκ στο 30΄, όμως στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά και έκανε την ανατροπή νωρίς, με τέρματα του Μάντσε στο 51΄ και 56΄.

Ο Χερτς ισοφάρισε στο 70΄ για τους φιλοξενούμενους, με την Τρέντσιν να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 81΄ με τον Ούμπινκ, όμως δεν μπόρεσε να κρατησει τη νίκη, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 87΄ από τον Μπάγιο.

Η Τρέντσιν έδειξε και απόψε, πως είναι πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, με γρήγορους και ποιοτικούς επιθετικούς, αλλά είναι τρωτή στην άμυνα, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE