Φιλική ήττα των Νεανίδων από τη Λευκορωσία

Φιλική ήττα των Νεανίδων από τη Λευκορωσία

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να έχει πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Η Λευκορωσία προηγήθηκε στο 57ο λεπτό και η Κύπρος ισοφάρισε στο 73’ με πέναλτι της Έλενας Αριστοδήμου το οποίο κέρδισε η Κορίνα Αδάμου.

Το νικητήριο τέρμα για τη Λευκορωσία σημειώθηκε στο 85’, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο η Εθνική μας έλεγχε τον αγώνα και δημιουργούσε προϋποθέσεις για να προηγηθεί στο σκορ.

Τελικά, το τέρμα το πέτυχαν οι Λευκορωσίδες που πήραν τη φιλική νίκη με 2-1.
Κύπρος και Λευκορωσία θα αναμετρηθούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Τρίτη στις 19:30 στο Μακάρειο Στάδιο.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Γ. Κατσονούρη, Χ. Διονυσίου (60′ Ι. Δημητρίου), Χ. Μιχαήλ (60′ Ε. Μεσημέρη), Χ. Χαραλάμπους, Δ. Χρυσοστόμου (46′ Μ. Σωκράτους) Α. Ευριπίδου (66′ Π. Νέστωρος), Στ. Αντωνίου (90′ Α. Λαντίδου), Ε. Αριστοδήμου, Χ. Ζωρζή (90′ Σ. Μακρή), Κ. Αδάμου (90′ Δ. Χαραλάμπους), Μ. Ζαχαρία (46′ Θ. Ανδρέου).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE