Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη βρίσκεται η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, την οποία απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (19/8). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αφού υπάρχει κώλυμα να προσέλθουν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις στο διάλογο, Δευτέρα (20/8) και Τρίτη (21/8), το σέβεται το Υπουργείο Παιδείας και θα καλέσει σε διάλογο τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους γονείς τις αμέσως επόμενες ημέρες, θέλοντας να επιδείξει την αποφασιστικότητά του για τον εξορθολογισμό του δημόσιου σχολείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE