ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε 25χρονος που αναζητείτο - Είχε επιτεθεί σε άλλο πρόσωπο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε 25χρονος που αναζητείτο - Είχε επιτεθεί σε άλλο πρόσωπο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Κυριακή (19/8) διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο πέντε ημερών, εναντίον 25χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλής βιαιοπραγίας.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 12 Αυγούστου, 2018, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σχετική καταγγελία υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 14 Αυγούστου και στη βάση μαρτυρίας, είχε εξασφαλιστεί στη συνέχεια Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 25χρονου.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος, είχε επιτεθεί σε νεαρό άνδρα και έκλεψε το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 25χρονο γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής , στην περιοχή Στροβόλου και προχώρησαν στη σύλληψη του, βάσει του Δικαστικού εντάλματος. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE