Απίστευτος: Μαθητής έλυσε 6 κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό! - VIDEO

Απίστευτος: Μαθητής έλυσε 6 κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό!  - VIDEO

Ενας 18χρονος μαθητής από τη Γεωργία έλυσε έξι κύβους του Ρούμπικ, ενώ βρισκόταν κάτω από το νερό και έχοντας πάρει μόλις μία ανάσα, σε μια προσπάθεια να καταγράψει ένα νέο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

Ο Βάκο Μαρτσελασβίλι βυθίστηκε σε μια γυάλινη δεξαμενή με νερό για 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα, όπου και κατάφερε να λύσει τους κύβους.

Το κοινό παρακολουθούσε το επίτευγμά του στο θαλάσσιο πάρκο Gino Paradise στην Τιφλίδα.

Όπως εξήγησε ο νεαρός, προετοιμαζόταν για την υποβρύχια πρόκληση για έξι μήνες, με σκληρή προπόνηση διάρκειας αρκετών ωρών την ημέρα.

«Προπονήθηκα πολύ, καθώς σχεδίαζα να καταρρίψω το ρεκόρ και προκειμένου να διασφαλίσω ότι όλα θα πήγαιναν καλά, διότι το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο και να αποβεί μοιραίο για τη ζωή μου» εξήγησε ο 18χρονος.

Αφού παρατήρησαν την προσπάθεια του Μαρτσελασβίλι, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ρεκόρ της Γεωργίας του έδωσαν ένα πιστοποιητικό όπου επιβεβαιώνεται το επίτευγμά του. Κατόπιν θα στείλουν τις επιδόσεις τους στα κεντρικά του Guinness World Records.

Έως σήμερα, το ρεκόρ για τη λύση πέντε κύβων υποβρυχίως το κατείχε ο Άντονι Μπρουκς στο Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, από τον Αύγουστο του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=QNzlVOg68GY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.